Jobcoaching voor KMO zaakvoerders

Rita Raets begeleidt KMO zaakvoerders om, vanuit hun diepste wensen en hun talenten binnen hun eigen onderneming bewuste loopbaankeuzes te maken. Zij hoeven bv niet per sé het operationeel management op zich te nemen als dat iets is wat hen niet ligt.

Rita helpt ondernemers om bewuste keuzes te maken die hun eigen talenten laat renderen.

Rita helpt ondernemers om keuzes te maken in hun bedrijf die ook hun eigen talenten laat renderen. Dan zijn zij immers op hun best en daar wint iedereen bij: zijzelf, de klanten, de medewerkers, de familie, … Ze blijven beschikken over veerkracht die vaak zo kenmerkend is voor zaakvoerders. Dan kunnen zij helder denken, daadkrachtig handelen en is hun probleemoplossend vermogen op hun best. Ze verkeren niet permanent in een stresstoestand waardoor ze prikkelbaar zijn, vermoeid, verminderde weerstand hebben, het lijkt of zij geen houvast meer hebben op hun emoties.

Zin om eens over uw functioneren te reflecteren? 

Doe uzelf een traject jobcoaching cadeau. Met de subsidie van de Vlaamse Overheid via de loopbaancheques is dit nu een heel betaalbare zaak. Slechts 80 euro voor 8 uur individuele begeleiding.

Bij mij kan u terecht voor kwalitatieve jobcoaching

Wij gaan samen op zoek naar wat wél werkt, eerder dan ons te concentreren op problemen en moeilijkheden. En voor de hindernissen die u vandaag ondervindt, bedenken wij samen oplossingen waar u gelukkig van wordt.

Samen met u ontwikkelen we een jobkompas. Dat gebeurt niet aan de hand van computertests, maar wel door een diepgaande individuele dialoog. Wij hebben hiervoor een methodiek ontwikkeld die zich focust op uw talent, uw interesses, uw waarden en behoeften en waar u van droomt. Door vanuit waardering naar u en uw talenten te kijken, brengen we samen het beste in u naar boven. Van daaruit kan u groeien en ontwikkelen als KMO zaakvoerder.

Wat houdt jobcoaching concreet in?

Doorheen de vele jaren ervaring hebben wij een methodiek ontwikkeld die in grote lijnen uit de volgende stappen bestaat :

  1. een grondig zelfonderzoek
  2. dromen van de toekomst
  3. formuleren van realistische en zinvolle loopbaanmogelijkheden
  4. plannen van concrete acties

Onze ervaring leert ons dat 8u meestal noodzakelijk is om deze stappen te doorlopen. We werken in sessies van 2u in een periode van 3 maanden. Via vragen en oefeningen uit het handboek “Jobbeleving” dat u meekrijgt, wordt u uitgenodigd om in de tussenperiodes dat we mekaar niet zien over uzelf te reflecteren.

Rita Raets maakt deel uit van een team van ervaren loopbaancoaches van My Future Works. Wij hebben één ding gemeen : wij gaan op zoek naar wat wel werkt eerder dan ons te concentreren op problemen en moeilijkheden.

Wij hebben vele jaren ervaring, investeren permanent in onze ontwikkeling en overleggen regelmatig met mekaar. Hierdoor bent u zeker van een topbegeleiding. 

Het resultaat van een jobcoachingstraject?

U hebt een zeer goed zicht op uw talenten en wat u nodig hebt om uw werk als zaakvoerder goed én met plezier te doen. U weet wat u wil en wat er nodig is om dat te bereiken. U neemt beslissingen die u dichter bij uw doel brengen én u gelukkiger maken. U gaat met meer goesting aan het werk en dat merkt heel uw omgeving, ook het thuisfront.

Bekijk de getuigenissen van zaakvoeders die u vooraf gingen.
Loopbaancheque Rita Raets

My Future Works (RitaRaets.be)
Contacteer Rita Raets via Rita@ritaraets.be of bel haar: +32 497 50 66 12.