Getuigenissen

Hoe ervaren klanten Rita Raets? 

Getuigenissen van KMO zaakvoerders

Eric De Vos

Wat me van Rita vooral is bijgebleven? Haar ongezien talent om te luisteren, écht te luisteren door de woorden heen. Als vijftigplusser wilde ik even stilstaan bij mijn professioneel leven als zaakvoerder/eigenaar. Ik zocht en vond inzicht, aanmoediging en bevestiging om een vernieuwde weg te bewandelen. Een weg die dichter staat bij wat me echt boeit. Mijn levenskwaliteit is er alvast op verbeterd.

Eric De Vos – FokZ Communications bvba

Eric De Vos (RitaRaets.be)

Bob Van Poppel 

“Als familiale KMO is de stap naar een externe consultant niet gemakkelijk, zeker niet op het gebied van HR. Ik kan het iedereen aanraden die stap zeker te zetten. Met Rita hebben wij ons HR-beleid verder uitgewerkt maar steeds op maat van ons bedrijf. Rita kan zich perfect inleven in de cultuur van het bedrijf en van daaruit werken aan verbetering. Dank voor de samenwerking.”

Bob Van Poppel
Bob Van Poppel – Gedelegeerd Bestuurder Bouwbedrijf Van Poppel

Koen Van Kerkhoven

“Ik werk graag met Rita Raets en waardeer ten zeerste haar aangename, constructieve en eerlijke aanpak.Zij kan als geen ander de juiste vragen stellen eerder dan antwoorden te geven.De uiteindelijke resultaten van haar begeleiding zijn dan ook waardevoller omdat ze er in slaagt de positieve kwaliteiten in mensen naar boven te brengen.”

SONY DSC
Koen Van Kerkhoven – Managing Partner ShowTex

Wouter Adriaensen

“Dankzij de loopbaanbegeleiding van Rita werden een aantal eigen talenten bijzonder helder.
Rita is sterk in het herontdekken en herkennen van die aanwezige talenten.
Ze heeft me goed geholpen bij het ontwikkelen van een werkbaar en toekomstgericht actieplan. Net wat ik nodig had.”

Wouter Adriaensen
Wouter Adriaensen – Eigenaar Mercurius3

Dany Daelemans

“Ook als zelfstandige is het belangrijk nu en dan in de spiegel te kijken: wat doe ik vandaag, wat wil ik morgen doen, sluit dit aan bij mijn droom, talenten, interesses, waarden en behoeften? Rita begeleidt dit proces op een rustige, zelfzekere en persoonlijke manier en stimuleert om wensen en ideeën in een concreet actieplan om te zetten. De 4 sessies bevestigden dat ik op het goede spoor zit en hebben geholpen om aan aantal persoonlijkheidskenmerken scherper in kaart te krijgen en ermee aan de slag te gaan. Een aanrader voor wie wil investeren in persoonlijke groei.”

Dany Daelemans (RitaRaets.be)
Dany Daelemans – zaakvoerder Think and Touch

Ellen Geers

“Zelf zelfstandig coach, zelf constant begaan met andere medemensen en ‘zoekenden’, maar als het over jezelf gaat, dan wordt het precies een heel moeilijke klus om de aandacht naar binnen te brengen en jezelf in kaart te brengen. Dankzij Rita, die mij daarbij perfect begeleid heeft, heb ik mezelf heel bewust ‘ontleed’. Ergens diep van binnen en misschien soms op onbewust niveau, weet je veel, maar het is zo vruchtbaar als een loopbaancoach je daarbij steunt, helpt en inzichten meegeeft. Dank je Rita! Je hebt een ontzettend waardevolle rol vervuld in mijn zoektocht naar hoe mijn eigen professionele toekomst eruit kan zien.”

Ellen Geers (RitaRaets.be
Ellen Geers – HR Consulting en Coaching

Dimitri Baeten

“Ik heb geen tijd om mijn bijl te slijpen, sprak de houthakker gehaast. “Ik moet vandaag nog een volledig bos omhakken” … Ironisch genoeg geldt dit ook voor vele professioneel gepassioneerde mensen.  Zelf reken ik mij ook tot deze groep.  Constant in de weer zijn.  Dag in dag uit, van ’s morgens vroeg tot je gaat slapen.  Van het ene seizoen naar het andere, jaar na jaar … Met wisselend succes.  Met vele energieke en ook met zeer uitputtende momenten. En dan is het tijd om de bijl te scherpen! Even stilstaan bij de vraag : waar krijg ik nu echt energie van en wat kost me energie. De tools die Rita gebruikt, helpen je om deze zaken te benoemen. Dit maakt dat de dingen zich duidelijker aflijnen, duidelijker waarneembaar worden.  En dus kan je er mee beginnen werken door nog meer in te zetten op de talenten en voorwaarden die je in ‘flow’ brengen en oplossingen te zoeken voor de energievreters.Jammer dat bij ondernemers het concept van loopbaancheques niet beter bekend is. Dus : geef jezelf vandaag nog het beste cadeau dat je ooit van iemand gekregen hebt en schrijf je onmiddellijk in voor loopbaancoaching bij Rita Raets.”

Dimitri Baeten
Dimitri Baeten – Zaakvoerder Project-Office

Getuigenissen van bedrijven

Total Raffinaderij

In de opleiding “Verbindend Leiderschap” wordt het duidelijk dat ieder individu zijn eigen persoonlijkheid heeft en dat je als leidinggevende hier best rekening mee houdt om een goede samenwerking te bekomen. De workshop leert je de signalen opvangen en geeft de nodige tools om de verschillende persoonlijkheden aan te sturen. Wat ik geleerd heb, helpt mij niet alleen in het professionele leven maar draagt ook bij in de dagelijkse omgang met anderen.
Vooral de openheid en beschikbaarheid van Rita voor, tijdens en na de opleiding werd zeer geapprecieerd.

Bart Snyders – Hoofd Aankoper Materialen Total

Total Raffinaderij Antwerpen

“Rita wist me tijdens de opleiding ‘people management by empowerment’ te inspireren. Ze reikt zaken aan maar laat de deelnemers zelf er mee aan de slag gaan, zodat de opleiding zorgt voor een verdere zelfontplooiing. Dit vind ik een krachtig gegeven. En prachtig hoe iemand die opleiding geeft en dingen bijbrengt, zelf volledig op de achtergrond blijft.”

Wim Spruyt – Audit & Quality Total Raffinaderij Antwerpen

Total Petrochemicals

“Rita thaught us in ‘people management by empowerment’. She structured the course in an exciting way, combined theoretical fundamentals in a vived and useful way with daily business life. I still apply the theories nearly weekly in my daily work and private life. Rita is strong in communication, listening and balancing arguments. She passed on her long HR work experience to the benefit of her participants by using many examples. I can strongly recommend Rita’s services.”

Guido Prinz – Production Engineer Total Petrochemicals

Alpro

“Rita is kampioen in het aansturen van relationele veranderingspro-cessen zowel op individueel, team- als organisatieniveau.”

Karolien Vanneste
Karolien Vanneste – Divisional Talent Sourcing & Development Manager Alpro

Alpro

“Een fantastische samenwerking en coaching in mijn ambitie en zoektocht naar leiderschap in zijn volle spectrum.”

Francky Jaques – Supply Chain Manager – Alpro

Bayer Healthcare

“De op maat gesneden, professionele aanpak van Rita Raets heeft in onze afdeling een ware omwenteling teweeg gebracht. We zijn er met zijn allen – zonder uitzondering – beter van geworden. Een positieve levenservaring!”

Edgar Roux
Dr. Edgard Roux – Medical Director Bayer HealthCare

Bayer Pharmaceuticals

“Rita is een intelligente dame. Ze blinkt uit in heldere communicatie. Als coach slaagt ze erin door het gebruik van de juiste woorden en vragen – en gepaste stiltes – mensen te doen inzien wat belangrijk is voor hen en wat ze waard zijn. Persoonlijk heeft zij mij de kracht gegeven om een quasi uitzichtloze situatie recht te trekken.”

Katrien Rummens – PV Country Head Bayer Pharmaceuticals

SNT

“De LIFO-training met Rita Raets was voor ons bedrijf een “next” step naar beter en anders communiceren. Rita is zeer sterk in het analyseren van de juiste noden van het bedrijf. Door haar zachte aanpak die toch enorm doelgericht is, slaagt zij er in om bij iedereen op korte termijn een nieuwe, frisse denkwijze te introduceren . Een zeer fijne ervaring!”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Marina Oellibrandt – HR-Manager SNT

SNT

“Ik heb het voorrecht gehad de LIFO-training te krijgen van Rita Raets. De LIFO-training is op zich reeds een heel mooie training qua communicatie en coaching. De gedrevenheid en passie van Rita als trainster hebben hieraan echter nog een extra dimensie gegeven. Rita springt erg zorgvuldig en respectvol met mensen om en is daardoor ook een levend voorbeeld van de LIFO- aanpak.”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ria Van Den Broeck – Operations Assistant SNT

Stora Enso Lumipaper

“Rita kan mensen tot inzichten brengen in de complexe wereld van het leiding geven. Dankzij haar inzicht, ervaring en talent slaagt ze erin om zelfs bij ervaren mensen de motivatie te verhogen of te herwinnen. Een welkome verademing voor elke manager voor wie het geestelijk welzijn van zijn ondergeschikten belangrijk is.”

Ivan De Donder
Ivan De Donder – Head of production & maintenance Stora Enso Lumipaper nv

Nottebohm WZC

“Uit eigen positieve ervaring en deze van medewerkers is Rita voor ons de referentiecoach geworden. En dit voor situaties waar medewerkers vastlopen in hun functie en nood hebben aan nieuwe (zelf-) inzichten om terug de weg en de energie te vinden om door te gaan.”

Geert Deschacht – General manager Nottebohm WZC

Synergie Belgium

“Rita focust sterk op de behoeften van ons bedrijf waardoor het afgeleverde werk direct bruikbaar is. Bovendien weet zij bewust-wordingsprocessen op gang te brengen waardoor medewerkers op een hoger niveau gaan functioneren.”

Véronique Van de Peer
Véronique Van de Peer – Verantwoordelijke HR Synergie Belgium

Centrum basiseducatie Antwerpen

“Rita kan, na een kort verkennend gesprek, een zeer klantgerichte opleiding geven met voorbeelden uit het bedrijf zelf, waarbij ze zowel oog heeft voor te bereiken doelstellingen als voor de menselijke diversiteit binnen het team. Mensen voelen zich op deze manier persoonlijk aangesproken door wat Rita vertelt, waardoor de coaching veel langer blijft hangen en een maximum aan effect behaald kan worden.”

Filip Lauwers – Verantwoordelijke Centrum basiseducatie Antwerpen

Total Raffinaderij

Ik heb de workshop „Verbindend leiderschap” gevolgd bij Rita Raets. Zij is een warme vrouw die de materie met zeer veel passie overbrengt. Je wordt met je eigen „ik” geconfronteerd en doet aan reflectie vanuit je binnenkant. Je krijgt ook meer begrip voor het gedrag van anderen.
De opleiding heeft me geholpen om een juist (en moeilijk) gesprek te voeren, heeft met hiervoor de nodige tools aangereikt. Kortom de ideale workshop indien je een groep mensen moet aansturen.

Rudy Ceuppens – Hoofd magazijn Total Raffinaderij

Getuigenissen van particulieren

Maria Roobol

“Op beslissende momenten in mijn loopbaan zoek ik Rita op. Haar deskundigheid helpt mij met het maken van (goede) keuzes.  Ik waardeer haar manier van werken; open en zacht, maar tegelijk zeer doortastend en efficiënt. Dat alles gekoppeld aan een fikse dosis ervaring.
Een aanrader dus!”

Wim G. Leerkracht

“Loopbaancoaching, nog nooit had ik er van gehoord. Wat ik wel wist is dat ik mij vaak vragen stelde op professioneel gebied en dat het stilaan tijd was om bepaalde dingen voor mezelf helder te krijgen. Via de cheques van VDAB heb ik mezelf een ongelooflijk groot cadeau gedaan. Ik ben Rita erg dankbaar voor de weg die ik tijdens de sessies heb afgelegd. Haar enthousiaste begripvolle aanpak doet je blik verruimen en pistes bewandelen die je voorheen enkel durfde dagdromen. Zo plots krijgen die wensen een realistisch en haalbaar karakter. Rita voelt intuïtief erg sterk aan met wat voor mens ze in dialoog gaat. Ze weet op het juiste moment het juiste duwtje te geven, de spiegel voor te houden of een schouderklopje te geven. Ik kwam steeds laaiend enthousiast van zo’n sessies terug. Rita weet snel de weg tot je kern te vinden waardoor je zelf begint in te zien dat er veel meer mogelijk is dan je zelf denkt. Er is een reden waarom je twijfelt. Gun jezelf nieuwe inzichten en volg loopbaancoaching, dat ben je waard.”

Kristien Baert

”Rita heeft me tijdens de loopbaanbegeleiding en persoonlijke coaching mezelf doen ontdekken. Ze heeft me gestimuleerd om pistes te onderzoeken en wegen te gaan die ik anders nooit zou gegaan zijn. Sterker, bewuster van mijn noden en met mijn angsten opzij gezet ben ik klaar voor een nieuwe start!”

Katleen Engelen

“Tijdens een loopbaantraject neem je samen met je coach even de tijd om stil te staan bij “wie ben ik… wat kan ik… wat wil ik…”. Vaak zijn het zaken die diep in onze kern leven, die pas bewust naar boven komen door er over te praten met een neutraal persoon. Rita heeft me meer doen beseffen waar ik goed in ben en hoe ik het in mijn dagelijkse leven kan gebruiken om mijn leven gemakkelijker en aangenamer te maken. Een loopbaancoach zorgt ervoor dat je durft nadenken over wat je wil bereiken in je leven en hoe je daar kan geraken.”

Jurgen Timmermans – Supply Chain Manager at Deceuninck

“Rita is een sterke coach. Vanuit een fundamenteel positieve invalshoek gaat ze op zoek naar de talenten en sterke punten van iemands persoonlijkheid. Ze heeft een uitgebreide HR-ervaring en stelt de juiste vragen om mensen te doen nadenken. Dit draagt bij om beter in te zien waar de toekomst ligt en wat je echt wil bereiken in je professioneel leven. Rita als carrière-coach is een echte aanrader!”

Daphne Vermeersch – HR Professional

“Rita is een geweldige coach. Ze is een warme persoon en heeft een groot inlevingsvermogen. Haar ruime ervaring maakt haar als coach veelzijdig waardoor ze een excellente sparringpartner is die de context begrijpt van de ganse organisatie en de dynamiek van afdelingen. Tijdens onze gesprekken wist zij telkens de juiste vragen te stellen en opmerkingen te maken die mij nieuwe kennis en inzichten hebben gegeven. Ik wil Rita van harte aanbevelen!”

Valentine Van Dingenen – HR Medewerker at Ritmo

“Wat zijn je talenten, wat maakt je gelukkig en worden de talenten waarover je beschikt optimaal benut? Rita begeleidt en helpt je doorheen dit proces. Ze zorgt ervoor dat alles helder wordt. Ze doet dit op een ongelooflijk aangename en natuurlijke manier. Het is een dame met zeer veel inlevingsvermogen en vakkennis die ik absoluut aan iedereen wil aanbevelen!”

Heidi De Smedt

Referentie Perfect Day Rita Raets

Genia Hernandez

“Ongelooflijk blij ben ik. Door jou heb ik ingezien dat leeftijd er niet toe doet maar ervaring (als je het op de juiste manier aanpakt) heel belangrijk is voor een werkgever. Door jou heb ik een prettig, interessant, enthousiast, mijzelf verkopend sollicitatiegesprek kunnen voeren. En heb ik mijn droomjob gekregen. Bedankt om het beste in mij naar boven te brengen.”

Kevin Janssens – Business Developer Office – Ritmo

“Rita Raets is de sleutel tot succes en zelfzekerheid. Dankzij haar onvoorwaardelijke inzet en enthousiasme heb ik een zeer duidelijk beeld gekregen van mijn talenten en wat ik wil bereiken binnen mijn professionele carrière.

Rita is een absolute aanrader voor mensen die op zoek zijn naar zichzelf en verder willen bouwen aan hun talenten en carrière. Mijn dank en appreciatie voor haar geleverde prestaties zijn groot!”

Nele – Hulpverlener

“Een klein jaar geleden had ik vijf gesprekken loopbaancoaching bij Rita Raets. Voor mij betekende dit een verandering… … van een eerder troebel en negatief zicht op mijn werk en mijn eigen kunnen, naar een veel helderder en constructiever zicht op mijn eigen interesses, talenten, waarden en noden en op de mogelijkheden binnen mijn werk. … van een gevoel ‘ik laat het me overkomen’, naar een gevoel wél vat en controle te hebben op mijn werk en loopbaan. Het deed verder gewoonweg deugd om bij Rita een veilige, oprechte en positieve ruimte te krijgen om eens naar mezelf te kijken. Ik kan het iedereen, zeker ook andere mensen werkzaam in de hulpverlening, aanraden.”

Inge Melis – Ergotherapeut bij Nottebohm WZC

“Rita brengt je ertoe in te zien wat je nodig hebt en reikt je daarna de methode aan die het meest bij je karakter aansluit om te bereiken wat je wil bereiken. Zij hanteert een zeer persoonlijk benadering en werkt zeer efficiënt. Ze is een geweldige coach die ik aan iedereen kan aanraden.”

Britt Martin – Horlogemaker

“Een warme stem klinkt door mijn telefoon. Ik was meteen gerustgesteld. Na vier gesprekken en veel advies heb ik eindelijk de knoop doorgehakt en verander ik van werk. Na het uitpluizen van talenten en competenties ben ik erachter gekomen dat ik meer bezit dan ik dacht. Mijn leven gaat veranderen. Bedankt Rita!”

David Kindermans

“Loopbaancoaching geeft je inzicht in wat jouw talenten nu eigenlijk zijn, waar ze het best tot hun recht komen  en welke waarden voor jou belangrijk zijn. Als gevolg daarvan begrijp je dan ook welke elementen in jouw job nu net WEL aansluiten bij jou  en welke NIET en kan je zelf beter de balans opmaken en bewust kiezen om verandering te bespreken met jouw management in zoverre dit mogelijk is natuurlijk … De bedrijfscultuur ga je als enkeling niet in 1 dag veranderen, maar jouw eigen “omgeving” binnen het bedrijf kan je soms door kleine afspraken te maken of taken anders te verdelen veel beter laten aansluiten, zodat jij zelf met meer energie naar huis gaat ’s avonds EN er meer werk gedaan is omdat je jouw talenten kan inzetten en in flow bent.Leuke ervaring :)”

Karen Nys – Leerkracht 2de en 3de graad

“Je begint aan een reeks sessies rond loopbaanbegeleiding als je met vragen zit of problemen hebt op het werk. Met andere woorden: je start de begeleiding nadat je al een hele weg hebt afgelegd. Je hebt geprobeerd te evalueren, bij te sturen en veranderingen aan te brengen. Je hebt overwogen van job te veranderen. En dan kom je in contact met Rita. Ze luistert naar je verhaal. Ze stelt vragen die je verplichten uit je comfortzone te stappen. Ze biedt ook weerwerk, op een zeer respectvolle manier. Net omdat ze niet alleen oog heeft voor wie jij bent, maar ook voor de context van je professionele situatie: collega’s, je leidinggevende … Op die manier leer je niet alleen jezelf beter kennen, maar heb je ook oog – en meer begrip – voor je werkomgeving. De puzzelstukjes vallen op hun plaats. Zo krijg je je loopbaan weer op de rails.”

Jeroen Van Bauwel – Director Product Management – Xeikon International BV

“Halverwege mijn loopbaan achtte ik de tijd rijp om even stil te staan, een antwoord te zoeken op de vraag of ik met de juiste dingen bezig ben en vooruit te kijken.

Aftoetsen of ik de best mogelijke keuzes maak om me ook in de toekomst wel te voelen in mijn werk. De loopbaancheques van de overheid hebben me over de streep getrokken. Via een aanbeveling ben ik bij Rita terechtgekomen en met enige scepsis ben ik aan het traject begonnen. Reeds tijdens de eerste sessie kon ik mijn voorbehoud opzij zetten en zag ik de waarde van dergelijke begeleiding: een externe én ervaren blik op mijn persoon. Het heeft me geholpen mijn sterktes en uitdagingen in kaart te brengen. Een nieuwe kijk die me zowel privé als professioneel rijker gemaakt heeft.”

Nathalie Inion – Market Development

“Gedurende 4 individuele sessies heeft Rita heel mijn loopbaanregister open getrokken en als een echte HR expert betaamt in eerste instantie mijn talenten in kaart gebracht. Deze inzichten zijn een heel goede leidraad naar het bepalen van jobs op mijn maat, het herschrijven van mijn CV en het uitstippelen van een 10-jarenplan wat betreft mijn professionele aspiraties. Haar aanpak is heel warm, menselijk, op maat gemaakt en oerdegelijk. Als coach, HR consulent en persoon kan ik alleen maar in overtreffende persoon over Rita praten. Rita is definitely an asset for your personal career!”

Philippe Vergalle

“Ik heb met Rita individuele coachinggesprekken gehad in het kader van loopbaanheroriëntatie. Rita besteedt veel aandacht aan je diepere noden, waarden en drijfveren als uniek persoon. Ze heeft veel praktijkervaring en interessante theoretische inzichten. Ze leidt het gesprek met milde positieve aandacht waarbij ze je toch in je volle verantwoordelijkheid laat. Ik heb gewonnen aan kracht, zelfvertrouwen, waarachtigheid en zelfbewustzijn. De sessies waren een boeiende ervaring die me de rest van mijn leven van nut zullen zijn.

Heidi Schild

“Toen ik bij Rita terecht kwam had ik het erg moeilijk. Door omstandigheden in mijn werksituatie had ik totaal geen zelfvertrouwen meer. Door Rita leerde ik dat het anders kan. Ik leerde mezelf op een andere manier bekijken, leerde een deel van mezelf weer kennen dat ik onderweg al lang verloren was. Mijn sterktes , talenten werden terug in de verf gezet. Door oefeningen te doen, diep in mezelf te kijken en er eerlijk en open over te zijn, kreeg ik heel wat nieuwe inzichten. Rita deed me uit mijn comfortzone komen. De antwoorden zijn me niet in mijn schoot geworpen. Ik heb er zelf voor moeten werken. Dank zij de begeleiding en de ondersteuning van Rita werd het me duidelijk. Ik durfde weer dromen. Tijd voor verandering. Ik besefte dat ik in mijn huidige job geen uitdagingen meer vond. Sinds geruime tijd wilde ik een ander baan maar vond de moed en de kracht niet om ervoor te gaan. Ik weet nu wat ik echt wil. Het werd duidelijk dat in al die tijd ook heel wat veranderd was in de sollicitatiewereld.
Ook hierbij heel wat tips en ondersteuning. Ik kijk nu met een heel ander zicht naar een rijkere, nieuwe toekomst toe. Van één ding heb ik spijt, dat ik niet al véééééél vroeger naar Rita ben gegaan. Een aanrader voor iedereen die iets mist in zijn job, toe is aan verandering of de weg een beetje kwijt is. Rita hartelijk bedankt om voor mij de lichtende ster aan de hemel te zijn geweest die me de juiste weg heeft doen ingaan.”

Anoniem

Rita loodst je door de loopbaansessies op haar eigen aangename en ongedwongen manier. Ze komt niet met een pasklaar antwoord, maar ze draait simpelweg de rollen om en richt haar vragen op jou. Ze doet je nadenken over wat je wil in het leven, waar je nu staat en waar je naartoe wil, maar vooral; ze doet je nadenken over je unieke zelf. Stap voor stap krijg je een mooi beeld van alle talenten die je in huis hebt, en die bewustwording geeft je een ongelooflijk goed gevoel. Ikzelf ben klaar voor een draai van 180° én een nieuwe start!

Anoniem

“Samen met Rita ga je op zoek naar wie je bent en wat je talenten zijn: wat doe je graag en geeft je energie, waarin ben je echt goed en waarvoor wil je gebeld worden? Van daaruit wordt bekeken welke type bedrijven en jobs jou best zullen liggen. Op deze manier wordt een verdere carrière stap een beredeneerde beslissing gebaseerd op je diepliggende drijfveren.”

AK (kinesist)

“Ik kan deze loopbaancoaching bij Rita alleen maar aanraden. Dit omdat het eigenlijk meer inhoudt dan louter een loopbaan-begeleiding, je gaat echt op zoek naar jezelf en je diepere talenten, waarden en behoeftes in je leven. Hierdoor ga je meer nadenken over wat je precies wilt, en vooral niet wilt in je leven, zo weet je ook waar je nood aan hebt in een (nieuwe) job. Ze heeft me bovendien uitstekend geholpen bij het aanpassen van mijn CV zodat ik nu verder op zoek kan gaan. Haar aanpak is heel professioneel maar tegelijk ook warm en menselijk. De sessies zijn voorbij gevlogen, maar ik hoop haar in de toekomst toch nog eens terug te zien!”

Ga terug naar de homepage of schrijf je in op de maandelijkse nieuwsbrief.
Contacteer Rita Raets via Rita@ritaraets.be of bel haar: +32 497 50 66 12.