I ♥ my job voor bedrijven

Breng het beste in uw mensen naar boven.

Via coaching en opleiding vergroten wij het persoonlijk meesterschap van medewerkers en leidinggevenden.

Met goesting werken is een gedeelde verantwoordelijkheid. Medewerkers moeten daar in eerste instantie zelf voor zorgen. De onderneming kan dat sterk ondersteunen oa. via coaching en opleiding. Ook leidinggevenden hebben een grote impact op het welbevinden van hun mensen. Investeren in leiderschap is dan ook een must.

Via coaching en opleiding vergroten wij het persoonlijk meesterschap van medewerkers én leidinggevenden. Door hen meer in hun kracht te brengen, zijn zij beter in staat om op autonome wijze vorm te geven aan hun job. Ze weten wat ze waard zijn en ook waar hun grenzen liggen. Ze zijn niet bang om te stretchen tot buiten hun comfortzone. Mede doordat ze hun talenten mogen, kunnen en durven inzetten, genieten zij van wat ze doen en voelen ze niet de noodzaak om bij u te vertrekken. Ze blijven geëngageerd bij u aan de slag.

Mensen kunnen zoveel meer als zij contact maken met hun sterktes. Het is dan ook belangrijk te achterhalen waar medewerkers écht warm van lopen.

Rita heeft een aanbod dat zowel leidinggevenden als medewerkers meer in hun kracht brengt, ook in veeleisende situaties.

Ga terug naar de homepage of schrijf je in op de maandelijkse nieuwsbrief.

Contacteer Rita Raets via Rita@ritaraets.be of bel haar: +32 497 50 66 12.