I ♥ my job voor KMO’s

Breng het beste in uzelf en in uw mensen naar boven.

Wanneer een KMO evolueert van een eenmanszaak naar een professionele organisatie neemt de complexiteit toe. Een mooie uitdaging voor de zaakvoerder. En soms een ware nachtmerrie.

Vaak start een ondernemer vanuit een passie met het in de wereld zetten van een dienst of een product. En dan dient hij of zij plots een bedrijf te leiden van 5, 10, 20 mensen. En de lol is eraf.

Tijd om een aantal zaken onder de loep te nemen, even stil te staan en te bezinnen vooraleer verder te gaan. Laat de passie die er bij aanvang was niet ondersneeuwen. In uw zaak steekt immers niet alleen veel van uw geld maar ook een groot stuk van uw leven.

Rita Raets begeleidt KMO zaakvoerders. Zij maken niet vaak tijd om over zichzelf te reflecteren, hebben zelden een klankbord. Nochtans is het erg belangrijk dat zij goed in hun vel zitten en hun rol met plezier opnemen. Als dat niet zo is, dan bestaan daar oplossingen voor. Een aantal gesprekken met een professionele coach kunnen een uitkomst bieden. Met de subsidies van de Vlaamse Overheid via de loopbaancheques is dit nu een heel betaalbare zaak.

Rita heeft een aanbod om zowel KMO zaakvoerders als hun medewerkers meer in hun kracht te brengen, ook in veeleisende situaties.

Ga terug naar de homepage of schrijf je in op de maandelijkse nieuwsbrief.
Contacteer Rita Raets via Rita@ritaraets.be of bel haar: +32 497 50 66 12.