Mag ik aan u voorstellen: Inge Libbrecht

Sinds 1 april heb ik mijn eigen loopbaancentrum met de mooie naam “I ♥ my job”.

Ik kreeg immers zoveel aanvragen voor loopbaanbegeleiding – vooral via mond-aan-mond reclame – dat ik de toestroom niet meer zelf aankon. En vermits ik resoluut voor life balance en kwaliteitsvol werk kies, wilde ik niet langer een overladen agenda.

Dus, tijd voor actie. En zo ontstond I ♥ my job.

Met 4 toffe, gedreven mensen zijn we momenteel om onze missie waar te maken: voor zoveel mogelijk mensen het leven op het werk zinvol en plezierig maken. Dat is onze bijdrage aan meer geluk in de wereld. 

Mag ik aan u voorstellen: Inge Libbrecht 
Inge Libbrecht (Ilovemyjob.be)

Inge Libbrecht wil mensen ondersteunen in hun zoektocht naar een hogere levenskwaliteit.

Naast loopbaancoach is zij een gepassioneerd perfectionismecoach. Zij heeft zich tevens  gespecialiseerd in stress en burn-out, zowel de preventie ervan als de behandeling. In bedrijven en organisaties geeft Inge lezingen en workshops over deze onderwerpen en begeleidt ze leidinggevenden om medewerkers zoveel mogelijk van stress en burn-out te vrijwaren

Haar Kerntalenten:

  • zij is een vertrouweling die snel een veilige context weet te creëren
  • als groeimotor geniet zij van elke vooruitgang die ze mensen ziet maken
  • als buikdenker legt ze snel de vinger op de wonde en vertrouwt ze op haar sterk ontwikkelde intuitie om keuzes te maken
  • zij is een bruggenbouwer die ervan houdt om belangen van mensen te verbinden
  • zij is een uitblinker wat maakt dat zij haar werk absoluut héél goed doet

Inge is actief in Mechelen en Herent.

Benieuwd naar de andere leden van het team? Bekijk het team hier.

Getuigenis van iemand die het traject bij ons volgde  web3-banner-6

“Een klein jaar geleden had ik vijf gesprekken loopbaanbegeleiding bij I love my job. Voor mij betekende dit een verandering… … van een eerder troebel en negatief zicht op mijn werk en mijn eigen kunnen, naar een veel helderder en constructiever zicht op mijn eigen interesses, talenten, waarden en noden en op de mogelijkheden binnen mijn werk. … van een gevoel ‘ik laat het me overkomen’, naar een gevoel wél vat en controle te hebben op mijn werk en loopbaan. Het deed verder gewoonweg deugd om bij mijn loopbaancoach een veilige, oprechte en positieve ruimte te krijgen om eens naar mezelf te kijken. Ik kan het iedereen, zeker ook andere mensen werkzaam in de hulpverlening, aanraden.” Nele – hulpverlener

Hoe onderscheiden wij ons van andere loopbaancentra?

Wij onderscheiden ons op 5 vlakken.

  1. Wij zijn én loopbaancoach én perfectionisme coach. Ook als je geen last hebt van perfectionisme ben je welkom bij ons.
  2. Wij zijn allemaal actief in de ondernemerswereld.
  3. Wij zijn krachtgerichte coaches. Wij gaan op zoek naar wat wél werkt in plaats van al te veel aan probleemanalyse te doen.
  4. Wij werken via een diepgaande individuele dialoog, niet via testen en assessments, niet via groepssessies.
  5. We hebben onze eigen methodiek ontwikkeld waarbij we 4 stappen doorlopen. En we hebben ons eigen werkboek Jobbeleving met leuke opdrachten.

Wij werken van binnen naar buiten                              

We brengen naar buiten wat reeds aanwezig is zodat jij daarmee aan de slag kan. Waar ben je van nature goed in, waar krijg je energie van, van welke activiteiten word je blij, waar slaat je hart sneller van, wat vind je belangrijk in je leven en je werk, waar verlang je naar, wat wil je écht, …

Als je goede keuzes wil maken, is het ontzettend belangrijk om dicht bij je eigen kern te blijven. Een goede zelfkennis is dan ook een voorwaarde. En daar werken we samen aan. We voegen niets toe. We brengen samen in kaart, we spiegelen, reflecteren, confronteren, voelen samen, … We brengen naar buiten wat er daar vanbinnen bij jou al inzit.

En dan is het tijd voor actie: durven stappen zetten, doen zonder angst, keuzes maken en zo dichter bij jouw droomjob komen. Talent kan alleen bloeien als er een goede voedingsbodem is en een omgeving die goed is voor het talent. Zo heeft een orchidee een andere omgeving nodig dan een bonzai. Word je dan ook bewust van de werkcontext die bij jou past en ga daar naar op zoek. 

Ben jij de meest complete versie van jezelf?

Zit jij in een job waar je helemaal tot je recht komt? Kan jij je talenten ten volle benutten? Ben je blij met het werk dat je doet? Of wil je iets anders maar weet je niet wat? Of durf je geen stappen zetten? Of zie je veel opties maar weet je niet wat te kiezen? Of heb je het gevoelen tegen een burn-out aan te leunen? Of wil je meer work-life balance maar weet je niet hoe? 

Dan is een traject loopbaanbegeleiding wellicht iets voor jou

Je staat er immers niet alleen voor. Er zijn experts die ervoor opgeleid zijn om het beste in jou naar boven te brengen. En het is echt wel zalig om tijd en energie vrij te maken om zelf verder tot ontplooiing te komen. Vanuit de kern die er reeds is. Jouw unieke kern. En met de loopbaancheques van de Vlaamse Overheid is zo’n traject nu zeer betaalbaar. Slechts 80 euro voor 8 uur kwalitatieve, individuele begeleiding.

We ontvangen je met een groot hart in Mortsel, Kontich, Boechout-Vremde, Mechelen en Herent.

Lees je vooraf graag hoe mensen loopbaanbegeleiding bij ons ervaren, kijk dan hier.

Wacht niet langer en doe jezelf een loopbaantraject cadeau. Contacteer ons vandaag nog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.